BRETONIN PENTUJA

YLEISTÄ

Pennut kasvavat sisällä kotioloissa tottuen jo pienestä pitäen käsittelyyn, kodin touhuihin, lapsiin ja toisiin koiriin. Pennut myydään/sijoitetaan Suomen Kennelliiton sopimusta käyttäen eläinlääkärin tarkastamina (jokaisella pennulla oma yksilöllinen kirjallinen todistus), rekisteröityinä, mikrosirutettuina, useasti madotettuina sekä kirjallisten ja suullisten hoito- ja ruokintaohjeiden kera.

Ennen luovutusta totutamme pentuja myös autoiluun sekä käsittelyyn esim. kynsien leikkaus, korvien ja hampaiden tarkastus jne. Pyrimme myös aloittamaan sisäsiisteys kasvatuksen. Jatkossa pyrimme tarvittaessa auttamaan pennun kasvatus- ja koulutuskysymyksissä parhaamme mukaan sekä autamme mielellämme myös koiranäyttely- sekä koeasioissa tarvittaessa.

BRETONI -PENNUT MYYMME / SIJOITAMME VAIN METSÄSTYSTÄ HARRASTAVIIN PERHEISIIN!

 

SUUNNITTEILLA / VARATTAVISSA:

Sivu päivitetty 28.2.-19


Varattavissa bretonin urospentuja. Pennut ovat luov. ikäisiä alk. 11.3.

Pennut myydään eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, asianmukaisesti madotettuina sekä rekisteröitynä. Mukaan kirjalliset ja suulliset hoito- ja ruokintaohjeet sekä tietenkin kasvattajan tuki.

Pennut myydään vain metsästystä harrastaviin perheisiin.

Pentue on toteutettu yhteistyössä toisen kasvattajan kanssa, joten pennut ovat nähtävillä Oulaisissa Pohjois-Pohjamaalla. Tarvittaessa luovutus järjestyy myös meiltä Pihtiputaalta.

Tied. puh. 040-913 6795  (ei tekstiviestikyselyjä)

Pentujen kuvia näet tämän tekstin alapuolella

------------------------------------------------