CAIRNTERRIERIN PENTUJA

YLEISTÄ

Kaikki pentumme kasvavat sisällä kotioloissa, tottuen jo pienestä pitäen käsittelyyn, kodin ääniin ja touhuihin, lapsiin sekä toisiin koiriin. 

Pennut myydään/sijoitetaan Suomen Kennelliiton sopimuksia käyttäen ja luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina (jokaisella pennulla yksilöllinen kirjallinen eläinlääkärin todistus), mikrosirutettuina, sappihappo -testattuina, rekisteröityinä sekä useasti madotettuina. Lisäksi pentu on dna -testattu, mikäli se on kaksoisastutus -yhdistelmästä. Lisätietoa kaksoisastutuksesta tästä linkistä.

Kaikille pennuille tulee mukaan kirjalliset sekä suulliset hoito- ja ruokintaohjeet sekä tietenkin kasvattajan tuki koiran elämän ajaksi. Minulla kasvattajana on yli 20 -vuoden kokemus cairnterrieri -rodusta.

Mikäli haluat kysyä rodusta jotain tai tarkempia tietoja kotia etsivistä pennuistamme, niin älä epäröi ottaa yhteyttä :) Alempaa sivulta löydät myös tämän hetkisen cairnpentu tilanteemme sekä mahdolliset tulevaisuuden pentusuunnitelmat, jos ne ovat jo tarkentuneet...

 

VARATTAVISSA

sivu päivitetty 8.10.2018


Etsin yhteistyökykyistä sijoitusperhettä cairnterrierin narttupennulle. Pentu on luov. ikäinen 25.11.2018 alkaen.

Tied. puh. 040 - 913 6795


---------------------------------------------------------

Kaksi aikuista cairnterrieri narttua etsii uutta kotia, lisätiedot etsii kotia sivulla

--------------------------------------------------

Esimerkkejä cairnien väreistä:

punabrindle, Prankster´s Ulmer

vehnänvärinen, Y. Spring Melody

punainen, Y. Shakira

harmaabrindle, Y. Honeymoon

Vehnäbrindlle, Heathermoor Yavanna

tummabrindle, Golden Heroes Channell Five