CAIRNTERRIERIN PENTUJA

YLEISTÄ

Kaikki pentumme kasvavat sisällä kotioloissa, tottuen jo pienestä pitäen käsittelyyn, kodin ääniin ja touhuihin, lapsiin sekä toisiin koiriin. 

Pennut myydään/sijoitetaan Suomen Kennelliiton sopimuksia käyttäen ja luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina (jokaisella pennulla yksilöllinen kirjallinen eläinlääkärin todistus), mikrosirutettuina, sappihappo -testattuina, rekisteröityinä sekä useasti madotettuina. Lisäksi pentu on dna -testattu, mikäli se on kaksoisastutus -yhdistelmästä. Lisätietoa kaksoisastutuksesta tästä linkistä.

Kaikille pennuille tulee mukaan kirjalliset sekä suulliset hoito- ja ruokintaohjeet sekä tietenkin kasvattajan tuki koiran elämän ajaksi. Minulla kasvattajana on yli 20 -vuoden kokemus cairnterrieri -rodusta.

Mikäli haluat kysyä rodusta jotain tai tarkempia tietoja kotia etsivistä pennuistamme, niin älä epäröi ottaa yhteyttä :) Alempaa sivulta löydät myös tämän hetkisen cairnpentu tilanteemme sekä mahdolliset tulevaisuuden pentusuunnitelmat, jos ne ovat jo tarkentuneet...

 

VARATTAVISSA

sivu päivitetty 3.8.-21


Tällä hetkellä ei varattavia pentuja.

--------------------------------------------------

Esimerkkejä cairnien väreistä:

punabrindle, Prankster´s Ulmer

vehnänvärinen, Y. Spring Melody

punainen, Y. Shakira

harmaabrindle, Y. Honeymoon

Vehnäbrindlle, Heathermoor Yavanna

tummabrindle, Golden Heroes Channell Five