CHOW CHOW eli kiinanpystykorvan pennut

YLEISTÄ

Kaikki pentumme kasvavat sisällä kotioloissa, tottuen jo pienestä pitäen käsittelyyn, kodin ääniin ja touhuihin, lapsiin sekä toisiin koiriin. 

Chow chow yhdistelmämme ovat tarkoin harkittuja ja meille tärkeät jalostuskriteerit ovat chowin perusterveys ja luonne, unohtamatta rodunomaista ulkonäköä.

Pennut myydään/sijoitetaan Suomen Kennelliiton sopimuksia käyttäen ja luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina (jokaisella pennulla kirjallinen eläinlääkärin todistus), mikrosirutettuina, rekisteröityinä sekä useasti madotettuina.

Pennut saavat mukaan kirjalliset sekä suulliset hoito- ja ruokintaohjeet sekä tietenkin kasvattajan tuen koiran elämän ajaksi. Lisäksi turkin hoidossa opastetaan ja autamme mielellämme myös näyttelyasioissa ja -esittämisessä, mikäli näyttelyt kiinnostavat (ei näyttelypakkoa).

Mikäli haluat kysyä rodusta jotain tai tarkempia tietoja kotia etsivistä pennuistamme, ota rohkeasti yhteyttä :) Alempaa sivulta löydät myös tämän hetkisen chowi -pentu tilanteemme sekä mahdolliset tulevaisuuden pentusuunnitelmat.

SUUNNITTEILLA / VARATTAVISSA:


päivitetty 7.11.2019


Chow chow pentuja varattavissa eri väreissä ja karvanlaaduissa.  Vanhemmat perusterveitä sekä virallisesti terveystarkastettuja, eikä niille ole tehty kirurgisia toimenpiteitä. Pentujen vanhemmat omaavat rodunomaiset luonteet. Yhdistelmät täyttävät rotujärjestön jalostussuositukset, niin terveyden kuin luonteenkin osalta.

Mikäli olet pennusta kiinnostunut, ota yhteyttä mieluiten puhelimitse, niin keskustellaan asiasta lisää.

Tied. puh. 040-913 6795 (ei tekstiviestejä)