MOPSIN PENTUJA

YLEISTÄ

Kaikki pentumme kasvavat sisällä kotioloissa, tottuen jo pienestä pitäen käsittelyyn, kodin ääniin ja touhuihin, lapsiin sekä toisiin koiriin. Pentuja alan totuttaa kynsienleikkuuseen ja muuhun käsittelyyn jo aikaisessa vaiheessa. Lisäksi pyrin aloittamaan pentujen sisäsiisteyskasvatuksen jo ennen luovutusta, riippuen toki vuodenajasta. Pennut aloittavat autolla matkustusharjoitukset myös ennen luovutusta.

Suunnittelen mopsi -yhdistelmät harkitusti, ja minulle tärkeät jalostuskriteerit yhdistelmää suunnitellessa on perusterveys ja luonne sekä pyrkimys rodunomaiseen ulkonäköön.

Pennut myydään/sijoitetaan Suomen Kennelliiton sopimuksia käyttäen ja luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina (jokaisella pennulla kirjallinen eläinlääkärin todistus), mikrosirutettuina, rekisteröityinä sekä useasti madotettuina.

Pennut saavat mukaan kirjalliset sekä suulliset hoito- ja ruokintaohjeet sekä tietenkin kasvattajan tuen koiran elämän ajaksi. Autamme mielellämme myös näyttelyasioissa ja -esittämisessä, mikäli näyttelyt kiinnostavat (ei näyttelypakkoa). Meillä on fb:ssä oma ryhmä, johon kasvattien omistajat saavat halutessaan saa liittyä (ei pakko). Ryhmässä voi seurata/vaihtaa pentuesisarusten/sukulaismopsien kuvia ja kuulumisia :)

Mikäli haluat kysyä rodusta jotain tai tarkempia tietoja kotia etsivistä pennuistamme, ota rohkeasti yhteyttä :) Alempaa sivulta löydät myös tämän hetkisen mopsipentu tilanteemme sekä mahdolliset tulevaisuuden pentusuunnitelmat.

MOPSIPENTU SUUNNITELMAT:

päivitetty 23.6.-18


EI MOPSI -PENTUJA SUUNNITTEILLA TOISTAISEKSI